Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sramotno ponašanje

Luđački skandal u Italiji dobio svoj epilog: Trener Leccea ekspresno otpušten!

Roberto D'Aversa otpušten je s klupe Leccea nakon skandaloznog poteza nakon utakmice s Veronom.

Lecce - Verona (Foto: Screenshot)

Nogometaši Verone u nedjelju su u utakmici 28. kola talijanske Serie A u gostima svladali Lecce s 0:1 što im je donijelo napredak na ljestvici.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Folorunsho u 17. minuti susreta. Nakon ove pobjede Verona je skočila na 13. mjesto na ljestvici s 26 bodova, preskočivši tako Lecce koji je 16. s 25 bodova.

Paul Pogba Pogba se uskoro vraća na travnjake? Zakotrljala se luda priča divider

Samu utakmicu zasjenilo je skandalozno ponašanje domaćeg trenera Roberta D'Averse koji je glavom udario napadača domaćih Henryja. Nakon osude cijele talijanske nogometne javnosti, Lecce je odlučio raskinuti suradnju s D'Aversom, javlja Fabrizio Romano.

''Došao sam u izravni kontakt s Henryjem, ali nisam udario igrača Verone glavom. Bio je to fizički kontakt, loš primjer, nesportski potez iz velike napetosti i adrenalina, što mi ne smije i ne može biti opravdanje. Pogriješio sam i ispričavam se. Dopustio sam da me ponese trenutak, ali ne do te mjere da udarim drugu osobu'', rekao je nakon što mu je došlo ''iz guzice u glavu''.

48-godišnji stručnjak zadržao se na klupi kluba iz Apulije devet mjeseci, a očito da se nakupilo puno stresa i frustracija kod D'Aversa nakon četiri poraza u posljednjih pet utakmica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider