Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rasprava o GOAT-u

Robertu Carlosu Messi i Cristiano nisu najveći svih vremena, ni Mourinhu nije svejedno: ''Najbolji kojeg sam vidio''

Roberto Carlos imenovao je kolegu legendarnog brazilskog napadača Ronalda ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija u raspravi o najvećem svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

47-godišnji Brazilac Roberto Carlos igrao je uz ''Il Fenomena'' u Real Madridu i reprezentaciji te ističe da se Ronaldo uvijek ''isticao na treningu'', a da se s njim ne mogu uspoređivati ni Messi, ni Cristiano ili Neymar.

''Bio je najbolji. Nikad neće biti drugog Ronalda 'Fenomena'. Ni neymar, ni Cristiano ili Messi – Ronaldo je jedinstven'', kazao je bivši igrač Reala.

''Mislim da je u naše vrijeme bilo teže postizati golove. Tada se igralo više fizički i napadači su bili manje zaštićeni. Ali Ronaldo je mogao sve'', dodao je Brazilac.

Ronaldo slovi kao jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa koji je bio podjednako dobar na klupskoj i reprezentativnoj karijeri.
O njemu visoko mišljenje ima i Lionel Messi.

''Ronaldo je bio fenomen. Od svih napadača koje sam ikad vidio, bio je najbolji. Bio je ozbiljno impresivan'', rekao je kapetan Barcelone.

Čak je i trener Tottenhama Jose Mourinho sugerirao da ''nitko nije nadmašio'' bivšeg napadača Intera i Reala po ''njegovom talentu i vještini''.

''Cristiano Ronaldo i Lionel Messi imali su duže karijere, svaki dan ostaju na vrhu već 15 godina. Međutim, ako strogo govorimo o talentu i vještini, nitko nije nadmašio Ronalda. Kad sam bio u Barceloni, shvatio sam da je najbolji kojeg sam ikad vidio'', rekao je karizmatični Portugalac.

gol expired Totti priznao koliko je bio blizu potpisa za Real i otkrio šokantnu istinu: ''Sve su mi nudili osim jednog'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider