Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvo ludilo

VIDEO Roberto Carlos zaigrao za niželigaša pa poslije utakmice iz puba nazvao Sergija Ramosa

Legendarni Brazilac Roberto Carlos zaigrao je za niželigaša pa proslavio sa suigračima poslije utakmice u pubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Brazilac Roberto Carlos zaigrao je za engleskog niželigaša iz Shropshirea, a kako to priliči na ovoj razini natjecanja, poslije utakmice otišao je sa suigračima u lokalni pub i počastio pivom, a dok je častio, izveo je još jedan performans koji je oduševio prisutne – nazvao je bivšeg igrača Reala Sergija Ramosa.

Carlos je odigrao jednu utakmicu za momčad Bull in the Barne United jer je klub na nagradnoj igri osvojio to zadovoljstvo da bivši brazilski reprezentativac zaigra jednu utakmicu za njih.

Izgubili su tu utakmicu 4:3, ali to nije pokvarilo sjajnu zabavu za sve prisutne, uključujući i Roberta Carlosa, koji je zabio penal na utakmici.

"Nogomet je čudesan. Iako sam u karijeri igrao protiv najvećih imena, igrati za ovaj klub mi je bio pravi užitak", rekao je Carlos poslije susreta.

"Moj početak u Brazilu s 13, 14 godina bio je identičan kao nogomet u ovoj ligi. Igranje na ovakvim travnjacima vraća uspomene."

Carlos je poslije susreta proslavio s ostalim suigračima u pubu, a kad je odlučio nazvati svog dobrog prijatelja Sergija Ramosa preko FaceTimea, društvo je poludjelo. Ramos se javio na Carlosov poziv, a kad je podigao slušalicu, dočekalo ga je veselo društvo s druge strane koje je taj njegov odgovor na poziv proslavilo kao pogodak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider