Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševio na Poljudu

Dinamovo prvo ime u derbiju: "Tražili smo čovjeka koji će zamijeniti Ademija i pronašli smo ga"

Robert Ljubičić oduševio je ekipu iz podcasta Utakmicu po utakmicu.

Derbi Hajduka i Dinama dao je odgovor na pitanje o novom prvaku Hrvatske, a voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu konstatirali su kako je utakmica dala i konačan odgovor na pitanje – isplati li se gubiti Roberta Ljubičića na lijevom beku?

Odgovor je "definitivno ne" jer je pokazao kako je upravo on najbliži popunjavanju cipela koje je ispraznio odlazak legendarnog kapetana Arijana Ademija.

"Oduševio me Ljubičić jer to što je stavljan na beka cijelo vrijeme dovelo je do toga da ga podcjenjujemo na njegovoj standardnoj poziciji. Prava pozicija u ovom sustavu koji Bišćan igra mu je na desnoj osmici. Bila je jedna situacija u drugom poluvremenu u kojoj se lijepo ubacio. Navukao je nekoliko veznjaka na sebe, dao savršenu loptu na Perkovića, a on do Špikića, koji je pokušao škaricama. Tražili smo čovjeka koji će zamijeniti Ademija u smislu nekog Bulata ili nekog novog tko će doći, ali u biti je Ljubičić taj čovjek", primijetio je Ćurković.

Više o toj temi, ali i ostalim aktualnostima iz posljednjeg kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider