Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovaj nitko neće

Nedavno mu ukrali sat od 70 tisuća eura pa se na Zlatnoj lopti pojavio s modelom od - 43 eura

Robert Lewandowski na dodjeli Zlatne lopte pojavio se s ručnim satom od samo 43 eura.

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Poljski nogometni superstar i napadač Barcelone Robert Lewandowski ponovo nije dobio prestižnu Zlatnu loptu, ali je zato na svečanoj dodjeli u Parizu skrenuo mnoge poglede u svom smjeru modnim dodatkom s kojim se pojavio oko ruke.

Naime, nosio je model Unisex Casio Vintage koji košta manje od 43 eura, navodi Mundo Deportivo. Španjolci nagađaju kako je možda riječ o marketinškom triku ili se čovjeku više ne riskira glava zbog skupocjenih satova.

Florentino Perez Perez je ovo poskrivečki radio kada je Benzema dobio Zlatnu loptu: "To je nezamislivo" divider

Prije par mjeseci su mu ukrali model prestižnog brenda Patek Phillippe vrijedan 70 tisuća eura iz automobila dok je dijelio autograme, koji je doduše policija ipak pronašla i vraćen mu je, no zbog sata koji je nosio u Parizu može biti miran jer se lopovima ne bi isplatilo riskirati.

Fotografija obišla društvene mreže

Fotografija Lewinog "hipsterskog“ modnog asesoara obišla je društvene mreže i ubrzo postala viralna pa ako je bilo riječ o reklami, proizvod je odlično plasiran u medije jer su mnogi fanovi "zagrizli".

Real Madrid Izrugivali se Cityju pa brže-bolje sve izbrisali: Evo što je Real objavio nakon dodjele Zlatne lopte divider

"Zarađuje milijune, a na ruci nosi sat od 43 eura", komentirali su mnogi navijači kad su ga vidjeli na društvenim mrežama.

Karim Benzema dobio je Zlatnu loptu, a Lewandowskom je pripao trofej Gerd Muller, za najboljeg strijelca u Europi u protekloj sezoni, koji je odnio drugi put zaredom. Sudeći po komentarima s društvenih mreža uzeo je i nagradu za najbolji autfit...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider