Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Play-off Konferencijske lige

Jarni pronašao zrno optimizma za Hajduk uoči Villarreala: "S nama se nikad ne zna na koju nogu ćemo ustati"

Hajduk će u play-offu Konferencijske lige igrati protiv Villarreala.

U iscrpljujućih 180 minuta Hajduk je eliminirao Vitoriju Guimaraes i izborio plasman u play-off Konferencijske lige, a tamo ga čeka Villarreal.

Klub je to koji je prošlu sezonu španjolske La Lige završio na sedmom mjestu, ali tako (relativno) nizak plasman dobrim je dijelom posljedica fokusa na Ligu prvaka gdje su bili fenomenalni ovog proljeća - izbacili su prvo Juventus, zatim i Bayern, da bi u polufinalu časno ispali od Liverpoola.

K tome, prije godinu dana su osvojili Europsku ligu, eliminiravši na putu do tog velikog trofeja između ostalih i zagrebački Dinamo.

Da Hajduk nije imao sreće u ždrijebu, to je jasno, ali stručni komentator Nove TV Robert Jarni i nekadašnji prvotimac Splićana vjeruje kako će Majstor s mora imati što za reći u dva okršaja sa Žutom podmornicom.

"Da će biti teško - hoće, ako se ne varam oni su već dvije lige osvojili i to sa ovim trenerom, koji je i sada tamo, Unai Emery mislim da su zajedno već osam do 10 godina. Ekipa je na okupu, jako dobro se znaju i vidjeli ste kad su igrali i sa Manchesterom i ostalim jakim ekipama da su svi imali problema s njima", izjavio je Jarni za Dnevnik Nove TV, zaključivši:

" 'Ajmo reći da su za sada puno veće šanse Villarreala nego su to Hajduka, međutim sa nama se nikad ne zna na koju ćemo nogu ustati. Ako ustanemo na dobru nogu onda može svako stradati", sa smješkom je poručio Jarni.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider