Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je dogovoreno

Procurilo tko sjeda na klupu PSG-a: Legenda na klupi Parižana, Mbappeov ostanak nije uvjet

Ugledni francuski medij tvrdi da će Zinedine Zidane na kraju sezone sjesti na klupu PSG-a…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve govori da će sljedeći trener PSG-a biti Zinedine Zidane. Informacija je to koju donosi francuski RMC.

Posljednjih nekoliko mjeseci već su se pojavljivale informacije da čelnici PSG-a i Zidane aktivno rade na dogovoru kako bi francuska legenda zamijenila Mauricija Pochettina, kojem zasad baš ne polazi za rukom uvesti red u svlačionici i stvoriti poticajnu atmosferu.

Eterom su već prostrujale glasine da Pochettine namjerava preseliti na klupu Manchester Uniteda i da će Ralf Rangnick biti prijelazno rješenje dok Argentinac ne raščisti situaciju s PSG-om.

Činjenica je da se Zidaneova sjena već neko vrijeme nadvija nad Parkom prinčeva i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da na kraju sezone sjedne na klupu Parižana. Prema informacijama RMC-a, odnosno novinara Daniela Riola, jednog od prvih koji je pisao o Messijevu prelasku u PSG, Zizou će u lipnju preuzeti Parižane što god se dogodilo ove sezone.

On tvrdi da neće biti važno ni hoće li pariški tim osvojiti dugo očekivanu Ligu prvaka. Čini se da je odluka donesena i da se jako teško može promijeniti. Prepreka neće biti čak niti to što je Zidane navijač najvećeg rivala Marseillea, jer, sudeći prema reakcijama, čini se da navijačima PSG-a to neće biti nepremostiv problem. Očekuje se da će jednostavno pregristi tu činjenicu.   

Još jedna od gorućih točaka sporazuma jest ta da će Zidane potpisati ugovor s PSG-om bez obzira hoće li Kylian Mbappe ostati na Parku prinčeva ili će se odlučiti otići u Real Madrid, što je izvjesnija varijanta. Znači, to nije nikakav uvjet, Zidane će preuzeti PSG, prema informacijama francuskog novinara, što god Mbappe odlučio. 

Naravno da se u PSG nadaju kako bi Zidaneov dolazak možda mogao odvratiti Mbappea od odlaska u Real. To je moguća opcija, ali nije baš vjerojatna. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider