Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
početak kraja leicestera?

Zahtjev za transfer koji je podigao na noge europske moćnike!

Riyad Mahrez obavijestio je čelnike Leicestera da je za njega avantura u klubu završena, te da je ovoga ljeta spreman za nove izazove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alžirski nogometni reprezentativac Riyad Mahrez (26) objavio je kako ovoga ljeta napušta redove Leicester Cityja, godinu dana nakon što je s Lisicama ispisao možda i najljepšu nogometnu bajku. Podsjetimo, Leicester je lani šokirao nogometni svijet osvajanjem Premierlige.

"Želim biti iskren prema navijačima i vodstvu kluba. Vrijeme je za nove izazove," poručio je 26-godišnji Mahrez.

Alžirski reprezentativac je o svojoj odluci obavijestio čelnike kluba uvjeren kako će postići dogovor.

"Prošle godine smo se dogovorili da ostanem još jednu sezonu i pomognem klubu u tranziciji nakon osvojene titule. Naš odnos je uvijek bio iskren i korektan i vjerujem kako će tako biti i dalje."

Mahrez je na King Power stadion stigao u siječnju 2014. iz Le Havrea i ubrzo je postao jedan od najboljih igrača kluba. Prošle sezone upravo su on i Jamie Vardy vukli Leicester prema prvom naslovu prvaka u povijesti kluba.

"U Leicesteru sam proveo tri predivne godine. Ponosan sam na sve što smo postigli, posebice prošle sezone kada samo osvojili naslov prvaka. Međutim, moje ambicije nisu na tome stale. Želim više i spreman sam za nove izazove," poručio je Mahrez.

Lani je Riyad Mahrez proglašen najboljim nogometašem sezone u Premierlige u izboru nogometaša, a potom je istu nagradu dobio i u izboru navijača.

Nagađa se kako će Leicester tražiti oko 40 milijuna eura odštete, a Mahrez je najbliži prelasku u Arsenal, no interes za njegove usluge pokazala je i Barcelona. Vjerujemo da će zainteresiranih biti još, jer igračina poput Mahreza bit će "vruća roba".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider