Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što bi bio dobar rezultat?

Riječani doputovali u Grčku na prvi dio obračuna za Konferencijsku ligu: "Ovo je možda i najteži suparnik"

"Ne smijemo se skroz povući, dati njima da se razmašu. Čekat ćemo priliku za neke polukontre i kontre", izjavio je veznjak Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke će u četvrtak, s početkom u 20:00, u Solunu protiv PAOK-a odigrati prvu utakmicu doigravanja za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, a po dolasku u Grčku vezni igrač Riječana Domagoj Pavičić rekao je da su domaćini favoriti, ali i da će Rijeka imati svojih šansi.

"Sigurno da smo dobili možda i najtežeg suparnika u ovom play-offu. Moramo ih još proanalizirati, ali sigurno da su oni favoriti na svom terenu. Na otvaranju utakmice, prvih 15-20 minuta, zbog navijača će sigurno krenuti u nekakav veliki presing. Mi se tome moramo oduprijeti, bolje se postaviti nego u Osijeku, biti još čvršći i još agresivniji, i mislim da ćemo i mi imati svojih šansi", rekao je Pavičić u razgovoru za službeni internetski portal NK Rijeke.

Za plasman u doigravanje Rijeka je u dvije utakmice bila bolja od škotskog Hiberniana, odigravši 1:1 u Edinburghu te potom svladavši Škote na Rujevici s 4:1 u dvoboju u kojem je Domagoj Pavičić postigao prvi pogodak za Riječane. No, u Solunu očekuje drugačiji dvoboj.

"Ne smijemo se skroz povući, dati njima da se razmašu. Čekat ćemo priliku za neke polukontre i kontre. Moramo igrati svoju igru, spustiti loptu na pod. Bit će drugačija utakmica nego protiv Hiberniana. Oni vole loptu, vole igrati, imaju takve igrače. Iskusna su ekipa, malo starija. Oni jesu favoriti, ali mi se moramo postaviti. Mi smo Rijeka. Ušli smo odlično u sezonu i mislim da možemo izvući pozitivan rezultat."

Za Pavičića je to sve osim poraza.

"Svaki rezultat koji je aktivan na Rujevici. Neki bod, neki iks, a ako Bog da i neka pobjeda."

Riječki veznjak se veseli užarenoj atmosferi na solunskom stadionu Toumba.

"Godinu dana nije bilo navijača, jedva smo čekali da se vrate i svi jedva čekaju igrati u ovakvim uvjetima. Oni imaju vatrene navijače i bit će lijepo suprotstaviti se njima", zaključio je Pavičić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider