Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Bušnje

Rijeka nakon mučenja u prvom dijelu, izborila četvrtfinale Kupa kod trećeligaša: Golijada u drugom poluvremenu

U četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog Kupa Rijeka će igrati protiv Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke posljednji su četvrtfinalisti ovosezonskog izdanja SuperSport Hrvatskog kupa, oni su u susretu osmine finala kao gosti svladali trećeligaša Oriolik sa sa 6:0 (1:0).

Rijeka je povela u samoj završnici prvog poluvremena iz kaznenog udarca kojega je izborio Mudražija, a sigurno realizirao Abass (45+2-11m).

Odmah na početku nastavka Bušnja (48) je udarcem s ruba kaznenog prostora poviesio na 2:0, da bi Obregon (56-11m) bio siguran izvođač drugog kaznenog udarca za Rijeku koji je dosuđen nakon igranja rukom domaćeg stopera.

Uslijedila su još dva pogotka Bušnje (69, 83). Prvo je poentirao iz protunapada, da bi potom popravio vlastiti neuspješno izvedeni kazneni udarac.

gol expired Izbornik Dalić najavio okršaj s Rusijom: "Svi su u formi, neću pogriješiti koga god stavim u momčad" divider

Vratar Oriolika Herceg zaustavio je pokušaj Rijekinog napadača s bijele točke, ali lopta se odbila na nogu Bušnji koji je iz drugog pokušaja ipak stigao do "hat-tricka".

Konačni rezultat postavio je Stanić (90) udarcem sa 12 metara.

Rijeka će u četvrtfinalu 1. prosinca gostovati kod branitelja naslova Dinama. U preostala tri četvrtfinalna susreta igrat će Lokomotiva - Hajduk, Gorica - Istra 1961 i Osijek - Slaven Belupo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider