Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJERICA

Rijeka ima hit igrača cijelog HNL-a o kojem se mora pričati: Reakcija u studiju sve govori

Bruno Goda najveće je Rijekino otkriće s početka sezone.

U prvih pet utakmica Rijeke u novoj sezoni Bruno Goda nije zabio jedino Hajduku na Poljudu. Zvuči nestvarno za jednog beka.

Nastradala su oba Rijekina europska protivnika te Rudeš i Istra 1961 u SuperSport HNL-u. Čudi se i sam nogometaš iz Županje koji je nedavno za Dnevnik Nove TV otkrio kako se osjeća nakon forme života.

Ono što je posebno zanimljivo u njegovoj priči je što je sva četiri gola dao nakon prekida.

''Goda je kao bek natprosječno visok, kad gledaš sigurno iznad 1,80 cm, a bekovi su otprilike 1,70'', rekao je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Reakcija voditelja sve je rekla, riječi su se teško pronalazile za ovakav fenomen na startu prvenstva.

''I njegova izjava da radi kao osigurač kod prekida pa da mu je Dilaver rekao zašto ne bi išao unutra. Točno vidiš kod tih prekida njegova kretanja su zanimljiva kad traži svoj prostor po 16-ercu i po običaju ga nađe. Fenomenalno'', poručio je Ljubić.

''Gledaš te nizove golova po kolima i sad vidiš Fran Brodić u opasnom nizu, pa Bruno Goda je u opasnom nizu'', dodao je kroz smijeh Igor Ćurković.

U priloženom članku na početku članka pogledajte dio o Burni Godi, a ispod možete pogledati cijeli podcast Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX