Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POJAČANJE TOTTENHAMA

Richarlison predstavio svoju novu devetku i frizuru koju je posvetio "pravom" Ronaldu

Richarlison je još jednom uspio postati viralan među ljubiteljima nogometa, a da razlog nisu izvedbe na terenu.

Richarlison (Foto: Afp)

Nakon što je s Evertonom jedva izborio ostanak u Premier ligi, najbolji igrač Bluesa, Brazilac Richarlison, odabrao je karijeru nastaviti u redovima Tottenhama, gdje se nada napokon doći do svojih prvih trofeja.

Kao što se uostalom nada i većina igrača tog kluba koji je često blizu, ali nikad na tronu. 

U klubu gdje napad predvode Harry Kane i najbolji strijelac lige prošle sezone, Son Heung Min, Richarlison će ući prepun samopouzdanja što je svakako potvrdio i odabirom broja 9 koji će nositi na svom dresu.

Mnogi će mu ovo zamjeriti

No, uz predstavljanje tog broja Richarlison je napravio i nešto što neće svima dobro sjesti. Nakon što je već ranije oponašao neke frizure timskog kolege Neymara, ali i još nekih nogometaša, sada je odabrao nešto na što će mnogi biti slabi, posebno oni koji ga inače imaju "na piku" zbog često pretjeranog samopouzdanja.

Ovog puta je njegov izbor Ronaldo Nazario de Lima, oliti mnogima poznatiji kao pravi Ronaldo i njegova originalna frizura sa Svjetskog prvenstva 2002. godine, posljednjeg na kojem je Brazil došao do svjetskog trona.

Vjeruje mi Richarlison da u Tottenhamu može biti toliko dobar? Njihovi navijači se svakako tome nadaju, a na njemu je da potvrdi kako su Spursi pogodili ovom ne baš jeftinom kupnjom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider