Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne treba im to

Portugalac bio na rubu transfera karijere, a onda je procurila snimka: Rusima se ovo nije svidjelo

Ricardo Mangas bio je na pragu potpisa za Spartak iz Moskve, ali transfer se zakomplicirao nakon što je procurila njegova snimka.

Ricardo Mangas (Foto: Profimedia)

Ricardo Mangas, veznjak portugalskog prvoligaša Vitorie SC bio je na pragu potpisa za Spartak iz Moskve, ali transfer se zakomplicirao nakon što su rusi saznali za njegov video na platformi TikTok.

"Transfer je dogovoren, sve je odlučeno. Sada trebamo dobiti vizu, imamo zakazan sastanak u Lisabonu. Igrač će u subotu ili nedjelju odletjeti u Rusiju”, izjavio je njegov agent Sergio Thiago Ribeiro.

Međutim, sada se čini kako bi transfer 26-godišnjeg Portugalca mogao pasti u vodu nakon što je do Rusa stigao video Mangasa kako glumi u TikTok videu svoje djevojke u kojem se oblači kao žena.

Video stoji pod naslovom: "Kada ti i tvoj dečko slučajno obučete istu odjeću", a portugalac u njemu pozira pred kamerama našminkan u ženskoj haljini, u štiklama i s torbicom.

Andrej Zgonnikov koji je voditelj javnog pokreta "Očevi Rusije" izjavio je kako bi se igraču trebalo zabraniti dolazak u Rusiju i da su agencije za provođenje zakona zainteresirane za njegovu objavu.

Prema ruskom portalu Mashu, transfer je sada pod ozbiljnim rizikom od propadanja unatoč tome što je Mangasov agent probao smiriti strasti neposredno nakon što je saznao o reakciji Rusa:

“Ricardo voli djevojke. Ako vidite njegovu djevojku, sve ćete shvatiti i sami. To je samo TikTok video. Njegova djevojka je digitalna influencerica, ima mnogo pretplatnika na društvenim mrežama, popularna je"

Dino Sinovčić Hrvatska ima treću medalju u Parizu! Sinovčić u napetoj završnici stigao do bronce divider

Mateo Kovačić Kovačić uoči dvoboja s Poljskom: "Normalno da nas to smeta i brine" divider

Zlatko Dalić i Mateo Kovačić Izbornik Dalić: "Imamo nekih problema. Nađite mi boljeg i bržeg od Perišića" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Srce ovog Hajduka 🤍

📸Duje Klarić/CROPIX
Novi spektakularan pogodak postigao je Bruno Durdov! 😳

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
2. minuta, prvijenac Ivana Rakitića u SuperSport HNL-u 👏

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Kraj utakmice, pobjeda Dinama u Varaždinu!

Opširnije na ----> https://bit.ly/4dRbq2d