Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv odnos

Ribery objasnio svoj odlazak sa stadiona usred utakmice, Kovača usporedio sa suprugom

Franck Ribery ovih je dana jedna od glavnih tema navijača Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su u Njemačkoj odigrana tek tri kola, Bayern je jedini stopostotan u Bundesligi. No Niko Kovač pobjedu protiv Leverskusena platio je s nove dvije ozljede. Nema Comana, a sada neće biti neko vrijeme Tolissoa i Rafinhe.

James Rodriguez nezadovoljan je pak jer nekako nije igrač po guštu strogog hrvatskog trenera, a mnogi su za vikend pomislili kako je već novu pobunu pokrenuo Franck Ribery. On je sjedio na klupi do 83. minute, kada je otišao izvan kruga stadiona. Naručio je taksi i napustio Allianz Arenu usred utakmice.

Ribery je čudan tip, nerijetko onaj koji pokreće pobunu svlačionice protiv trenera i onaj koji sipa komplimente novim trenerima.

''Nisam bio u kombinaciji u toj utakmici, ali nisam ljut što nisam igrao. Sve je dogovoreno s trenerom'', objasnio je svoj čin legendarni Francuz.

Ima već 35 godina, ali želi još

Navodno je razlog odlaska bio privatne naravi. Nadamo se da je sve tako kao što je rekao, inače će Kovač imati veliki problem. No Ribery tvrdi kako s trenerom ima jako dobar odnos i javno ga hvali.

''Pričam s trenerom o svemu, naravno uz međusobno poštovanje. To vam je kao u braku, ako ne razgovarate sa svojom suprugom, kamo to vodi?''

Ribery je za Kicker rekao kako je uvjeren da Kovač ima sve što je potrebno.

''Ima pregršt kvaliteta, vidi se to prema načinu na koji nas vodi, na koji razgovara s nama. Sve nas analizira, zna što nam treba, to je neprocjenjivo.''

Ribery ima 35 godina i sljedećeg ljeta istječe mu ugovor. Dio se navijača Bayerna pita je li napokon vrijeme da on i Robben završe svoju okupaciju krilnih pozicija u Münchenu.

''Znam da mi istječe ugovor, ali htio bih odigrati još jednu sezonu. Još sam gladan uspjeha. Nikad nisam rekao da je ovo moja zadnja sezona, da sam već sve osvojio, da me više nije briga… Ne, meni je najveće zadovoljstvo doći kući znajući da sam sve napravio što sam mogao'', poručio je Ribery.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider