Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odaslali slične poruke

U kakvom raspoloženju Lage i Bjelica očekuju utakmicu: Reporter Nove TV otkrio veliku razliku

Nogometaši Dinama odradili su posljednji trening u Lisabonu uoči uzvrata osmine finala Europske lige.

Milan Stjelja (GOL.hr)

Benfica je svoj trening, ali i medijske obaveze odradila još poslijepodne. Sve je pratio i reporter Nove TV Milan Stjelja, koji je otkrio u kakvom raspoloženju treneri Lage i Bjelica očekuju uzvratnu utakmicu Europske lige između Benfice i Dinama.

Dinamo je u Portugal otputovao s pobjedom u džepu i ambicijama da ispiše novu stranu svoje povijesne bajke u Europi.

''Obojica trenera su odaslali slične i logične poruke. Dakle, jedan i drugi očekuju odličnu partiju svojih momčadi, da igrači pokažu ono sve što su uigravali ovih dana. Ali, naravno, jedan i drugi očekuju prolaz. Ono što treba istaknuti kao veliku razliku jest atmosfera u kojima su se odvile te konferencije. Kod Dinama je to sve bilo poprilično opušteno, čak bih rekao i idilično. No kod Benfice je to ipak bilo nešto drugačije, jer se trener Lage morao suočiti s nekoliko neugodnih kritičkih pitanja portugalskih novinara. I to ga je u jednom trenutku doista izbacilo iz takta'', prepričao je Milan Stjelja.

Modre muče brige s izostankom važnih igrača. Zbog ozljeda nema kapetana Ademija i najboljeg euro-strijelca Hajrovića, a upitan je nastup i Marija Šituma. Zbog žutih kartona, Bjelica na raspolaganju nema ni Šunjića i Leovca.

Zato bi prvu pravu prigodu u Europi trebao dobiti talentirani veznjak Nikola Moro, koji je u nedjelju protiv Rijeke još jednom potvrdio odličnu formu…

Jasno, i Benfica je spremna. Za razliku od Dinama, ovaj portugalski velikan navikao je igrati ovako važne utakmice u europskoj konkurenciji.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider