Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica kao primjer

''Tipična razlika između Dinama i svih ostalih u ligi je taj mentalitet''

Dinamo je u sudačkoj nadoknadi došao do sva tri boda na gostovanju kod Gorice.

Pogodak Mislava Oršića presudio je utakmicu Gorica - Dinamo. Kada se već činilo da bi moglo doći do podjele bodova, kojom bi se klub iz Velike Gorice odmaknuo od posljednjeplasirane Rijeke, Oršić je iskoristio nepažnju obrane i pogodio.

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban, koji je inače iz Velike Gorice, u podcastu Utakmicu po utakmicu ovako je prokomentirao sraz u Turopolju.

"Gorica je bila apsolutno bolja prvih sat vremena, svidio mi se ovaj igrač koji je došao na posudbu iz Fulhama. Mislim da su prvi put ove godine malo počeli malo divljati, nakon što je bilo nekoliko godina trezvenih kupovina. Znam ljude iz vrha kluba, to su stabilni ljudi koji ne divljaju, imaju duplo veći proračun nego prije četiri godine kad se tek ušlo u prvu ligu, proračun koji su zavrijedili svojim radom", kazao je Boban.

"Nekoliko je puta ove sezone zaslužila više u utakmicama, pogotovo u Koprivnici i doma protiv Istre 1961, evo i sad protiv Dinama, ali mislim da će se ovo Gorici negdje vratiti", uvjeren je reporter Dnevnika Nove TV. 

Cijeli taj razvoj događaja - bolju igru Gorice u većini susreta i na koncu Dinamovo provlačenje prema pobjedi - Boban je ovako okarakterizirao:

"To je ona tipična razlika između Dinama i svih ostalih, da sad ne kažem, i Osijeka, Hajduka i Rijeke, taj mentalitet."

Cijelu devetu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte ovdje:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider