Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najveća utakmica za bjelicu

Reporter Dnevnika Nove TV javio se s Maksimira: Poseban apel navijačima zbog novih sankcija iz UEFA-e

Svega 24 sata ostala su do uzvratne utakmice play-off runde Lige prvaka između Dinama i Young Boys Berna.

Saša Lugonjić na Maksimiru

U utorak je pred Dinamom vjerojatno najvažnija utakmica sezone - uzvrat play-off runde Lige prvaka. Modri pred svojim navijačima dočekuju švicarskog prvaka Young Boys Bern, a rezultat nakon prve utakmice je 1:1.

Dan uoči utakmice koja odlučuje ulazi li Dinamo u skupinu Lige prvaka ili Europske lige s Maksimira se s najnovijim informacijama javio reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić, te je razgovarao s čovjekom odgovornim za sigurnost u Dinamu - Krešimirom Antolićem.

"Napravili smo sve što smo mogli da stadion bude spreman. Pozivam navijače da dođu ranije. Bit će organiziran i poseban sadržaj za navijače, koje pozivan da dođu ranije i bez velike gužve dočekaju početak utakmice. Stadion se za navijače otvara u 19 sati, odnosno dva sata prije početka", otkrio je Antolić.

"Pozivam sve navijače da budu pozitivni, odgovorni prema klubu i momčadi. Dinamo je dobio novu kaznu UEFA-e zbog pirotehnike na utakmici s Hapoelom. Molim navijače za korektno navijače, jer postoji mogućnost da u budućnosti budemo i oštrije kažnjeni, tim više jer su pokrenuta nova dva disciplinska postupka protiv Dinama", zaključio je Antolić.

Javljanje Saše Lugonjića s Maksimira u cjelosti pogledajte u priloženom videu.

Gledaj utakmice na programima Planet sport, na Vip i B.net TV-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider