Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loš početka sezone

Šef Bayerna morao smirivati razočaranu zvijezdu: "Nisam to očekivao od Kovača. Želim otići!"

Bivši najmlađi igrač Europe Renato Sanches bio je razočaran sa svega pet dobivenih minuta u dvoboju protiv Herthe.

Renato Sanches u zagrljaju igrača (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je Bayern Nike Kovača kiksao na startu nove sezone odigravši pred svojim navijačima tek 2:2 protiv Herthe, novinarima je dušu otvorio bivši najbolji najmlađi igrač Europe - Renato Sanches.

Portugalcu je Niko Kovač dao svega pet minuta na travnjaku.

"Nisam ovo očekivao od trenera. Naravno da želim otići, ali neće me pustiti. Tužan sam jer zaslužujem više od pet minuta", rekao je 21-godišnji Sanches.

Hertha zabija pogodak Bayernu (Foto: AFP) Kiks Bayerna na otvaranju nove sezone: Kovač zaradio zvižduke već u 1. kolu! divider

Njemački mediji prenose da je jedan od šefova Karl-Heinz Rummenigge morao smirivati mladu portugalsku zvijezdu, dok je hrvatski trener na klupi bavarskog diva kratko prokomentirao.

"Ne mogu ništa reći o tome. Nisam još razgovarao s njim i vidio što se dogodilo".

Prošlog mjeseca Kovač je na konferenciji za novinare objavio da Portugalac ostaje u momčadi Bayerna, jer su tako dogovorili i jer je to njegova želja.

Renato Sanches (Foto: AFP) Kovač donio važnu odluku vezanu za bivšeg najboljeg mladog igrača Europe divider

"Renato Sanches ostaje. Razgovarali smo s Renatom, rekli mu da ga želimo zadržati i iznijeli mu argumente. Naravno, očekujemo više od njega u ovoj sezoni u odnosu na lanjsku. On svoju budućnost vidi u Bayernu i uvjeren sam da će u novoj sezoni igrati više nego lani", rekao je Niko Kovač prije svega mjesec dana.

Bila je ovo treća službena utakmica Bayerna u novoj sezoni i drugi put da Sanches ulazi s klupe za pričuve. U prvoj utakmici, njemačkom Superkupu, dobio je posljednjih 20 minuta u porazu od Borussije Dortmund, a onda je u DFB Pokalu igrao od prve pa do 63. minute.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider