Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Reja u problemima: Hajdukovci se na pripremama - debljaju!?

Neki nogometaši Hajduka na pripremama u Marbelli čak su dobili nekoliko kilograma, unatoč željama trenera Reje da smršave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pedantni trener Hajduka kao jedan od ciljeva na pripremama u Marbelli naveo je i 'skidanje' viška kilograma kod igrača. Tako se svako jutro igrači moraju izvagati kako bi se sve držalo pod kontrolom, a trener Reja pazi i na prehranu igrača.

'Ne smije se jesti dva tanjura predjela i uzimati velike količine hrane s istovrsnim komponentama. Piletina i puretina su prvi na mesnom meniju. Crveno meso se može jesti triput tjedno, riba je jako poželjna, ali ni u čemu se ne smije pretjerivati', prenose Rejine riječi Sportske novosti.

Iznenađujuće, najviše problema s kilogramima ima najmlađi igrač, 16-ogodišnji Marko Livaja. Došao je u Španjolsku sa 83 kilograma, a sada varira na 85-86 kilograma.

'Lijepo spava, dobro jede i dođe poneki kilogram viška. Ali, mora skinuti taj višak. Uz to, premda je Livaja snažan dečko, mora oblikovati mišiće', kritičan je Reja.

Sljedeći na listi 'problematičnih kilograma' ponovno je Hajdukov mladac, Tičinović ima 2 kilograma viška. Slijede ga Ahmad Sharbini i Jurica Buljat sa 1,5 kg preko mjere. Ostali nemaju bitnijih odmaka od propisane težine. U najboljem izdanju su napadači te najlaganiji Marin Tomasov.

'Propisano je da udio masnoće bude do 10 posto i nekolicina igrača dolazi do gornje granice, ali čvrsto se pazi da nitko ne prijeđe zadane okvire. Nema tajne za mršavljenje, više se kretati, manje jesti', zaključio je na kraju Reja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider