Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SLUŽBENO JE!

Real pobijedio u utrci za najtraženijeg igrača Europe: "Odbio je sve druge ponude!"

Borba za nogometne usluge Auréliena Tchouamenija je završila, francuski reprezentativac novi je igrač prvaka Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Početak priprema Real Madrida za novu sezonu bit će bogatiji za minimalno jedno novo veliko ime, zapravo veliko pojačanja. Naime, završena je priča oko nove postaje vjerojatno najtraženijeg nogometaša Europe, Aureliena Tchouamenija.

Kako je obavijestio jedan od vodećih svjetskih sportskih medija, The Athletic, a kasnije i Fabricio Romano, Tchouameni je od početka bio zainteresiran samo za odlazak u Madrid. PSG je također poslao ponudu, jaču i bogatiju, igrača je osobno tražio i zvao njegov reprezentativni sugirač Kylian Mbappea, no za razliku od Mbappea, u ovom slučaju se na zov Madrida nije moglo negativno odgovoriti.

Athletic navodi kako je vrijednost cijelog transfera ovog 22-godišnjaka preko sto milijuna eura, no nije točno navedeno koliko će pripasti njegovom dosadašnjem klubu, AS Monacu.

Tchouameni je do sada odigrao i deset utakmica za reprezentaciju Francuske, a u njegove kvalitete mogli smo se uvjeriti i na poljudskom susretu protiv Hrvatske.

Što se tiče trenutnih igrača Reala, ovim transferom najviše je ugrožena pozicija u prvom sastavu Casemira, koji po mnogim analizama igra sve slabije, ali je činjenica i to kako Real prošle sezone za Brazilca nije imao adekvatnu zamjenu, što im je u nekim susretima stvorilo izrazite probleme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider