Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
donio realu novi trofej

Frustrirani Cristiano raspametio upravu kluba: Zabio golčinu za pamćenje!

Nogometaši Real Madrida upisali su još jednu pobjedu i trofej u ovoj sezoni, ali ovoga puta ne u službenoj natjecateljskoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida osvojili su već treći trofej na početku nove sezone, no ovaj neće ući na popis "službenih" trofeja. Kraljevi su u kombiniranom sastavu osvojili vlastiti Trofeo Santiago Bernabeu, turnir posvećen dugogodišnjem predsjedniku kluba Santiago Bernabeuu. Real je za suparnika izabrao talijansku Fiorentinu i slavio s 2:1.

Sva tri pogotka viđena su u prvom poluvremenu, a rano je, već u 4. minuti, povela Fiorentina. Jordan Veretout precizno je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut gola Kika Casille.

REAL MADRID - FIORENTINA 2:1

Manje od tri minute kasnije Cristiano Ronaldo je prošao svog čuvara na lijevoj strani Realova napada i ubacio prizemnu loptu prema drugoj strani peterca, gdje se našao Borja Mayoral i pospremio ju u mrežu za 2:1.

Najspektakularniji trenutak večeri dogodio se u 33. minuti kada je Cristiano Ronaldo zabio za konačnih 2:1. Ponovno je izbacio svog čuvara iz ravnoteže i iskosa s lijeve strane neobranjivom parabolom pogodio suprotne rašlje. Navijači na tribinama primali su se za glavu zbog čudesnog pogotka koji je zabio najbolji igrač Real Madrida.

Ronaldo je još jednom raspametio upravu kluba, na koju je ljutit jer nije stala dovoljno čvrsto na njegovu stranu zbog afere o poreznim malverzacijama, ali i zbog slučaja o njegovoj suspenziji na pet utakmica zbog guranja suca. Ponovno se spominje njegov odlazak iz kluba i povratak u Manchester United

Recimo da su oba hrvatska reprezentativca Luka Modrić i Mateo Kovačić ostali bez minutaže u ovoj utakmici te da je trener Zinedine Zidane madridskoj publici predstavio nekoliko novih mladih igrača. Od prve su minute zaigrali Theo Hernandez, Achraf Hakimi, Marcos Llorente, Dani Ceballos i Borja Mayoral. Ronaldo i Sergio Ramos bili su jedini iskusniji igrači na travnjaku od prve minute, što je samo još jedan dokaz koliko je ova momčad Reala jaka.

Na drugoj je Milan Badelj igrao prvo poluvrijeme.

Recimo i da je Real po 27. put osvojio ovaj trofej, a uz to ima i devet poraza u utakmicama za titulu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider