Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prihvatiti ovo ili ne?

Prvo pojačanje stiglo u Madrid, Real Juveu nudi veliku zamjenu

Dok se o nekim pojačanjima još uvijek samo mašta, neki su već stigli u Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Real će od sljedeće sezone u svojim redovima imati svog Jesusa. Riječ je o 20-godišnjem stoperu rođenom u Zaragozi, Jesusu Valleju Lazaru koji je igrač Reala već dvije godine, no posljednje dvije sezone proveo je na posudbama u matičnoj Zaragozi i Eintrachtu iz Frankfurta.

Vallejo se opet ozlijedio pa je epizoda u Bundesligi završena i već se nalazi u Madridu. Radi se o talentiranom braniču koji je igrama u Njemačkoj oduševio mnoge tamošnje stručnjake, naročito u razdoblju kada je momčad Nike Kovača uz Leipzig i Hoffenheim bila hit prvenstva.

Ove godine muči se s ozljedama, a u Realu ne žele ništa prepustiti slučaju te žele da rehabilitaciju odradi kod njihovih liječnika. On bi trebao biti zamjena za Pepea koji bi trebao otići u lipnju jer mu je istekao ugovor iako još nije potvrdio svoju odluku.

Naravno, za mjesto u prvih 11 Vallejo će se borit s Varaneom koji bi trebao imati prednost na početku sljedeće sezone. As piše kako nije sigurno ni hoće li se uspjeti oporaviti do U-21 Eura u lipnju gdje bi trebao biti član udarnih 11 mlade Furije.

Perez sanja Dybalu

Dok je Vallejo realna budućnost Madriđana, predsjednik Reala sanja i Paula Dybalu. Argentinac oduševljava svojim igrama, a žele ga gotovo svi najbogatiji klubovi Europe. Florentino Perez na ljeto želi dovesti ili njega ili Edena Hazarda, a bilo koji od ova dva transfera bio u rangu tzv. Galacticosa.

Prema pisanju dijela španjolskih medija gazda Reala navodno nudi Juventusu Alvara Moratu i Jamesa Rodrigueza za Dybalu. Ponuda je to o kojoj će u Torinu sigurno razmisliti iako je Argentinac nedavno potpisao novi ugovor s Juveom do 2022. godine.

James Rodriguez i Alvaro Morata definitivno zaslužuju igrati u klubu u kojem neće grijati klubu, no pitanje je ima li Morata mjesta u vrhu napada pored Gonzala Higuaina, dok bi se Kolumbijcu otvorilo mjesto odlaskom Dybale.

Juve drže sve adute, no ukoliko osvoje Ligu prvaka mogli bi krenuti u zidanje nove momčadi. Kako god bude, politika Juventusa posljednjih je godina pokazala kako navijači Stare dame ne moraju brinuti za budućnost.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider