Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li moguće da blefira?

Ludnica u Madridu na proslavi Lige prvaka: Navijači tražili Ronalda da ostane, on im odgovorio!

Igrači Real Madrida vratili su se kući i s desecima tisuća navijača proslavili osvajanje Lige prvaka.

Galerija Slavlje u Madridu nakon osvajanja Lige prvaka (Foto: AFP) Slavlje u Madridu nakon osvajanja Lige prvaka (Foto: AFP) Slavlje u Madridu nakon osvajanja Lige prvaka (Foto: AFP) +4 Slavlje u Madridu nakon osvajanja Lige prvaka (Foto: AFP)

Nogometaši Real Madrida vratili su se iz Kijeva gdje su u subotu osvojili treći naslov pobjednika Lige prvaka, te su isti proslavili u svom gradu s desecima tisuća navijača. Kompletna momčad Reala napravila je veliku turu po Madridu. Sve je započelo u katedrali, a završilo na Santiago Bernabeu.

Najviše pažnje bilo je usmjereno prema Cristianu Ronaldu, koji je odmah nakon kijevskog finala poručio da mu je "bilo lijepo biti dio Real Madrida". Mnogi su se navijači odmah zabrinuli da odlazi, mnogi su mu zamjerili što je slavljeničko raspoloženje odlučio pretvoriti u dramu i pažnju prebaciti na sebe, a čini se kako je sve bio blef.

"Hvala vam i vidimo se iduće sezone", rekao je Ronaldo pred okupljenim navijačima.

Je li moguće da je sve to bio blef kako bi usmjerio svu pažnju na sebe s obzirom da je u finalu bio gotovo pa nevidljiv? Ako je, to je onda još gore nego da zaista odlazi pa je to odlučio objaviti, ničim izazvan, u trenucima kada njegova momčad slavi treći uzasotpni naslov prvaka Europe.

Kako je proteklo slavlje igrača Reala, među kojima su bili Luka Modrić i Mateo Kovačić, s navijačima u Madridu pogledajte u galeriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider