Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavni skaut bilježi

Real pozorno prati Dinamova dragulja: Modrić upozorio Pereza i Kraljevski klub!

Španjolski mediji tvrde da je Luka Modrić preporučio Martina Baturinu Real Madridu, a glavni skaut Kraljevskoga kluba pozorno prati Dinamova dragulja…

Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: Profimedia)

Real Madrid ne staje razmišljati o novim pojačanjima i nastavlja raditi na svojoj kratkoročnoj i srednjoročnoj budućnosti nastojeći osigurati visoku razinu igre i rezultata u nadolazećim godinama.

Sergej Jakirović Jakirović o ozljedi važnog igrača: "Kad se sjetim Petkovića, pušem i na hladno" divider

Neminovni odlazak Luke Modrića u mirovinu, uz prošlosezonski oproštaj Tonija Kroosa, ostavit će značajnu prazninu u svlačionici Santiago Bernabeua koja još nije popunjena kako bi oni to htjeli.

Real Madrid prati Martina Baturinu

Kako pišu španjolski mediji, Madriđani žele što prije pronaći veznjaka koji će zamijeniti Nijemca i Hrvata. Već razmatraju opcije iz cijele europske nogometne elite, a lista je prilično dugačka.

Imena Alphonsa Daviesa, Floriana Wirtza i Erlinga Haalanda kruže po uredima i ložama Bernabeua, o njima se živo razgovara, ali fokus glavešina Reala na čelu s Florentinom Perezom ne staje samo na njima.

Gennaro Gattuso Hajduk se uplašio što će Gattuso ispaliti, sapunaju li mu dasku!? Monty Python na Poljudu, sve je na strani Dinama, ali… divider

Za nastavak jačanja momčadi Perez najozbiljnije računa na stručnu pomoć Junija Calafata, čovjeka od najvećeg povjerenja predsjednika kluba, koji je uvelike zaslužan za nedavne uspješne transfere.

Modrić preporučio Dinamova dragulja

Glavni skaut Reala nastavlja pomno pratiti zvijezde sutrašnjice, no jedna ga je posebno iznenadila, a isto se dogodilo Luki Modriću, piše madridski portal posvećen Kraljevskom klubu Defensa Central.

"Hrvatski kapetan upozorio je čelnike Reala da budno pripaze Dinamova i hrvatskog dragulja Martina Baturinu, kreativnog veznjaka kojeg u Hrvatskoj uspoređuju sa samim Modrićem, a Calafat ga prati već neko vrijeme", otkriva Defensa Central.

Dodaje da je Baturina još uvijek u Dinamu te da mu se cijena kreće između 15 i 18 milijuna eura, što za Real nije posebno visoka svota, posebno ako je Dinamova talenta preporučila legenda Reala i Vatrenih.

Dinamo traži 24 milijuna eura

Već smo objavili ekskluzivnu informaciju iz maksimirskih izvora da je predsjednik Dinama Velimir Zajec hladno odbio Fiorentinu, koja je nedavno ponudila 15 milijuna eura + 5 milijuna bonusa + 10 posto od sljedećeg transfera, no Zajec je podigao letvicu na 24 milijuna fiksnih i nije htio ni čuti za manje.  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook