Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zato čekaju s ugovorom

U Real Madridu bijesni na Modrića jer se nije oprostio od hrvatske reprezentacije

Realovci su očekivali da će Luka igrati još samo Ligu nacija za Hrvatsku, htjeli su ga odmoriti pod pauzom za kvalifikacije za Euro, odmor mu je ponudio i Dalić, ali Luka je inzistirao na igranju obje utakmice u ožujku.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski kapetan Luka Modrić još sanja o osvajanju trofeja s nacionalnom momčadi, imat će priliku u Ligi nacija u lipnju, međutim njegova odluka o ostanku u reprezentaciji naljutila je čelnike Real Madrida. Španjolski mediji tvrde kako zato predsjednik Florentino Perez i društvo oklijevaju s nuđenjem novog ugovora.

Luka Modrić i Zinedine Zidane VIDEO Sjećate se ove Modrićeve magije? Spektakularan gol za koji mu je asistirao - Zidane divider

Kraljevski klub smatra kako bi se Luka, koji već ima 37 godina, trebao koncentrirati isključivo na bijeli dres i nije im drago što se nije oprostio od kockastog po završetku Svjetskog prvenstva u Katru.

Računali su kako će tu odluku morati donijeti u lipnju, poslije Lige nacija, ali sad kad nije isključeno ni da će ostati do Eura 2024. godine, odnosno kad je sigurno da će igrati obje kvalifikacijske utakmice u ožujku, Realovi ljudi nisu sretni.

Modrić, Ancelotti, Kroos i Benzema Igrači se pobunili protiv Ancelottija, Perez se spustio u svlačionicu i gasi požar: "Posjedni Modrića i Kroosa na klupu" divider

Odluka o ostanku u reprezentaciji naljutila Pereza

Ta je odluka uvelike utjecala na odluku čelnika Reala da mu daju novi ugovor, piše OK Diario. Klupski ritam u Realu dovoljno je naporan za 37-godišnjaka i bez igranja za reprezentaciju, smatraju u Realu i htjeli su da Luka preskoči već ove dvije utakmice kvalifikacija za Euro u ožujku.

Dalić je navodno planirao Luku koristiti ili protiv Walesa ili protiv Turske, međutim Modrić je sam rekao kako želi pokušati pomoći u obje utakmice.

Luka Modrić Svijet se čudi Modrićevoj odluci, nisu uopće pratili što je rekao prije tri mjeseca divider

Perez bi ga najradije zadržao u Madridu kako bi ga pod reprezentativnom pauzom što bolje regenerirali za zaključna dva mjeseca sezone u kojima se Real, s manje ili više izgleda, još uvijek bori za tri trofeja, ali čini se kako je Luku naljutilo njegovo oklijevanje s novim ugovorom i odučio je otići pomoći tamo gdje ga definitivno žele.

Hrvatskim navijačima, vjerujemo, to neće smetati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider