Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele povećati zaradu

Santiago Bernabeu postaje tvornica novca: Pogledajte kakav će luksuz navijači imati na raspolaganju! Real će zarađivati 100 milijuna eura?

S modernizacijom unutrašnjeg dijela stadiona Real želi povećati prihode sa 20 na 100 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ožujku prošle godine kada je cijelim svijetom buktila globala pandemija koronavirusa, Real Madrid započeo je modernizaciju svog stadiona koji nosi ime klupske legende Santiago Bernabeua.

Prije samo dva mjeseca završili su radovi na travnjaku i tribinama stadiona, dok su oni opsežniji radovi još uvijek u tijeku, a to ukjučuje montiranje pomičnog krova, modernizaciju unutaršnjeg dijela stadiona, kao i vanjske fasade stadiona koja bi trebala dobiti modernije ruho.

Čelnici kraljevskog kluba veliki su napor uložili u modernizaciju unutrašnjeg dijela stadiona, navijačima žele ponuditi šarolik izbor sadržaja pa se tako planira izgradnja nekolicine restorana.

Konkretno navijači bi na raspolaganju mogli imati čak pet restorana, barem jedan restoran s Michellinovom zvijezdicom, ali i restoran u kojem bi radili najbolji chefovi svijeta. Također, priprema se i izgradnja sky bara, a sve bi to trebalo biti gotovo do prosinca 2022. godine.

gol expired Real Madrid nastavlja s pomlađivanjem momčadi: Kraljevi dovode mladu englesku zvijezdu divider

Kako navijači ne bi gubili vrijeme na stajanje u redovima za hranu ili piće, priprema se aplikacija pomoću koje sve to mogu naručiti i zatražiti da im se dostavi na mjesto gdje sjede dok traje utakmica.

Sve bi to trebalo povećati prihode kraljevskog kluba za pet puta! To znači da Real želi godišnje zaraditi do 100 milijuna eura samo u tom segmentu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider