Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Stižu i islandska braća

Biseri sa sjevera osvajaju Madrid: Uskoro bismo mogli gledati Real na neočekivani pogon

Real Madrid oduvijek je bio poznat po dovođenju Brazilaca, ali sada su na meti kluba sve više mladi igrači sa sjevera Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako javlja španjolski AS, Real Madrid pokazao je zanimanje za 19-godišnjeg Erlinga Haalanda, jednog od otkrića aktualne sezone, koji je postigao 18 golova u 11 utakmica za Red Bull Salzburg. Međutim, on nije jedini Norvežanin koji je sjajno otvorio sezonu

Real u svojim knjigama već ima Martina Odegaarda, koji je proigrao na startu sezone na posudbi u Real Sociedadu i nije nemoguće da u bliskoj budućnosti ugledamo norveški dvojac u prvih 11 Kraljevskog kluba.

gol expired Real i Zidane frustrirani zbog Modrića: Poznata težina ozljede hrvatskog kapetana divider

U posljednjih nekoliko godina glavni skaut za međunarodni nogomet, Brazilac Juni Calafat, doveo je u Madrid Viniciusa, Rodryja, Rodriga Rodriguesa i Militaoa, ali nije se ograničio samo na brazilsko tržište. Real u ovom trenutku računa i na dvoje islandskih klinaca, braću Andrija i Danija Gudjohnsena, sinove bivšeg napadača Barcelone Eidura Gudjohnsena.

Odegaard i Haaland već dijele svlačionicu u reprezentaciji i njihova suradnja mogla bi samo rasti, a obojica su debitirala u profesionalnom nogometu u dobi od 15 godina. S druge strane, braća Gudjohnsen razvijaju se u La Fabrici igrajući u omladinskom pogonu Reala.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider