Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva gola asensia

Ljepotica s čak OSAM pogodaka: Real Madrid okrenuo Betis, Ronaldo ispisao povijest!

Čak osam pogodaka mogli su vidjeti navijači Betisa i Real Madrida u posljednjoj nedjeljnoj utakmici španjolskog prvenstva.

Marco Asensio slavi pogodak protiv Betisa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid slavio je na gostovanju kod Betisa u pravoj golijadi s čak osam pogodaka. Bilo je 5:3 za aktualnog prvaka, za koji je svih 90 minuta odigrao Mateo Kovačić.

Real je poveo već u 11. minuti nakon udarca Ronalda kojeg je obranio vratar Adan, ali odbijenu loptu Marco Asensio šalje glavom u mrežu. Betis je potom u samo tri minute uspio preokrenuti - Aissa Mandi je glavom zabio za 1:1 u 34. minuti, a u 37. je branič Reala Nacho sam ugurao loptu u mrežu.

BETIS - REAL MADRID 3:5

U 52. minuti izjednačio je Sergio Ramos, a u 59. minuti Marco Asensio opet zabija za novo vodstvo Reala. U 65. minuti konačno se u strijelce upisuje i Cristiano Ronaldo, no Betis se nije predavao pa je u 85. minuti na 3-4 smanjio Sergio Leon. Konačnih 5:3 postavio je Karim Benzema u sudačkoj nadoknadi.

Ronaldu je to bio 264. put da zabija na susretu u dresu Reala, čime je dostigao apsolutnu legendu kluba na vrhu ljestvice - Raula! Kada idući put zabije pogodak, ostat će sam na vrhu tog popisa.

Luka Modrić ostao je na klupi Reala, dok je Mateo Kovačić odigrao cijelu utakmicu.

Realu se sredinom prvog dijela ozlijedio lijevi branič Marcelo, koji bi mogao izostati s uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a u Parizu, koji je na rasporedu za 16 dana.

U ranije odigranom susretu Espanyol i Villareal su odigrali 1:1. Rodri Hernández (25) je doveo goste u vodstvo, a pet minuta prije kraja Granero je spasio Espanyol poraza.

Atletico Madrid na svom Metropolitano stadionu protiv Athletica iz Bilbaa slavio sa 2:0. Hrvatski branič Šime Vrsaljko za Atletico je odigrao cijeli susret, dok su strijelci bili Kevin Gameiro (67) i Diego Costa (80).

U ranijem terminu Real Sociedad je svladao Levante sa 3:0.

Dan prije nogometaši Barcelone pobijedili su u gostima Eibar s 2:0, a Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Barcu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider