Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Glavobolja za Španjolce

Real Madrid na mukama! Luka Modrić vratio se ozlijeđen, poznato koliko će izbivati s terena

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zaradio je ozljedu u Ligi nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je senzacionalni rezultat. Pobjedom protiv Danske i Austrije osvojili su prvo mjesto elitne skupine i plasirali se na Final Four Lige nacije.

Velike zasluge za to idu i kapetanu Luki Modriću koji je zabio prvi pogodak protiv Austrije, ali se i vratio ozlijeđen u svoj klub, Real Madrid.

Zadalo je to glavobolju treneru madridskog sastava Carlu Ancelottiju, ali čini se da ozljeda nije teže prirode. Otkrili su Madriđani da Modrić trenira odvojeno, a razlog je preopterećenje kuka, prenosi španjolska Marca.

gol expired FOTO Danci na Svjetsko prvenstvo dolaze s posebnim dresovima, ovo se neće svidjeti Katru divider

Zbog toga će izostati s terena tjedan dana, što pak znači da će sigurno propustiti dva dvoboja, protiv Osasune u prvenstvu i Šahtara u Ligi prvaka.

Trebao bi biti spreman za dvoboj protiv Getafea, koji se igra u subotu, 8. listopada, ali što je još važnije za El Classico protiv Barcelone koji je na rasporedu 16. listopada.

Brozović zaradio težu ozljedu

Nažalost, Luka nije jedinii nogometaš koji se ozlijeđen vratio u klub. Marcelo Brozović morao je izaći već u 16. minuti dvoboja Austrije i Hrvatske u Beču, zbog djelomične rupture mišića zadnje lože.

Zbog toga će Brozović mirovati nekoliko tjedana dana, što je naljutilo njegov milanski Inter, ali popularni Broz trebao bi biti posve spreman za Svjetsko prvenstvo u Katru.

Najbolji trenuci s utakmice Austrija - Hrvatska

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider