Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ANCELOTTI JE SPREMAN

Real Madrid kompletirao momčad za iduću sezonu: "Jači smo nego što smo bili"

Prijelazni rok Real Madrida je završen te će sve ostati na samo dva pojačanja Kraljevskog kluba.

Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Iako je Barcelona slavila protiv Real Madrida u prijateljskom susretu odigranom u Las Vegasu, trener prvaka Europe Carlo Ancelotti nije zabrinut. On je zadovoljan prikazanim, a i dodao je kako će sve biti drugačije kad u momčadi bude imao najboljeg igrača na svijetu.

Tako on naravno tepa Karimu Benzemi, svom najboljem napadaču kojeg za ovaj prijateljski susret nije imao na raspolaganju. I isto tako smatra da momčad ne mora više pojačavati. To je i potvrdio u izjavi danoj medijima nakon spomenutog susreta. 

Dva igrača došla, četiri otišla

"Momčad je zaključena i bolji smo nego što smo bili prošle sezone. Imamo dva nova igrača koji su donijeli jako puno toga. Imam 27 igrača na raspolaganju i nije lako odrađivati trenerski posao nad takvom grupom. No, oni koje imam su većinom inteligentni i razumiju s čime se moram nositi", rekao je Ancelotti.

Dva igrača koja je doveo su skupo plaćeni Aurelien Tchouameni i besplatni stoper Antonio Rüdiger. Obojica bi trebali imati itekako bitnu ulogu.

Trening Real Madrida Ružan start na treningu Real Madrida: Zvijezda vrisnula od bolova, suigrači se hvatali za glavu divider

Što se tiče odlazaka, klub su napustili Luka Jović, Isco, Gareth Bale i Marcelo. Velika imena, ali niti jedan nije prošle sezone imao suviše bitnu ulogu na terenu. Tako da se to ne bi trebalo osjetiti.

Real će pokušati u novoj sezoni obraniti dvostruku krunu osvojenu prošle sezone, ponajviše na račun sjajnih proljetnih partija i velikih preokreta u Ligi prvaka. Pokazali su uigranost, kemiju i karakter, tako da ne treba čuditi što Don Carlo ne misli puno toga mijenjati.

Za razliku od njih, njihovi glavni konkurenti iz Barcelone su itekako aktivni na tržištu pa će biti zanimljivo vidjeti čija se transfer strategija više isplatila. Duga i nikad specifičnija sezona je ispred nas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider