Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva protiv ''fenjeraša''

Real spašavao živu glavu kod zadnje momčadi La Lige, izvukao ih Bale

U susretu 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio ''fenjeraša'' Huescu 1-0, a Luka Modrić je igrao do 65. minute.

Slavlje Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Aktualni europski prvak je poveo već u osmoj minuti golom Garetha Balea. Alvaro Odriozola je povukao po krilu i ubacio na drugu stranu do Velšanina koji je sjajno pucao za vodstvo gostiju. Domaćin je uzvratio u 17. minuti, no Thibaut Courtois je odlično obranio pokušaj Ezequiela Avila. Nažalost, bilo je to sve od oba sastava u prvom dijelu.

Na otvaranju drugog poluvremena Huesca je odmah mogla izjednačiti, no Gonzalo Melero je promašio nemoguće. Pucao je glavom s dva-tri metra, ali je uspio promašiti cijela vrata. U 69. minuti je Bale mogao sve riješiti, ali je njegov udarac obranio Aleksandar Jovanović. Bio je to jedini udarac Kraljevskog kluba u okvir gola u drugom dijelu.

U nastavku susreta Huesca je pokušavala izjednačiti, no Real je jedva uspio obraniti ''mršavu'' prednost. Luka Modrić je zaigrao od prve minute za Real, a u 65. minuti je umjesto njega u igru ušao Isco.

Real je ovom pobjedom napredovao na četvrto mjesto s 26 bodova, pet manje od vodeće Barcelone. Ispred Kraljevskog kluba su i Sevilla, te Atletico Madrid sa po 28 bodova.

Huesca je uvjerljivo zadnja sa svega sedam bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider