Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Crtica iz povijesti

Iako je imao skromnu minutažu, Real nije zaboravio na Matea Kovačića: Prisjetili se veličanstvene pobjede

Bila je to jedna od najvećih europskih pobjeda u povijesti madridskog Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida su na današnji dan 2015. godine pobijedili švedski Malmo s visokih 8:0 u susretu grupne faze Lige prvaka na Santiago Bernabeu.

U tom susretu četiri pogotka je zabio čudesni Cristiano Ronaldo, tri Karim Benzema, a u strijelce se upisao i Mateo Kovačić, hrvatski nogometni reprezentativac koji trenutno nosi dres londonskog Chelseaja.

Kako bi se prisjetili jedne od najvećih europskih pobjeda u povijesti, Real Madrid je podijelio snimku svih golova s utakmice na svom Twitter profilu. Nakon prvih 45 minuta bilo je 3:0, a onda je uslijedila prava golijada.

gol expired Procurili detalji novog Dalićevog ugovora: Evo koliko će godišnje zarađivati hrvatski izbornik divider

Već nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu bilo je 5:0, a za to je bio zaslužan Cristiano Ronaldo, dok je u 70. minuti susreta za 7:0 zabio Kovačić koji je sjajno iskoristio odbijenu loptu  i neobranjivo je pospremio u gostujuću mrežu.

Konačnih 8:0 postavio je Benzema četiri minute kasnije.

Podsjetimo, Kovačić je stigao na Santiago Bernabeu u ljeto 2015. godine za odštetu do 38 milijuna eura iz milanskog Intera, a u redovima "kraljevskog kluba" zadržao se tri godine. Potom je preselio u londonsku momčad.

Za Real je odigrao ukupno 109 utakmice i zabio 3 pogotka, a čak tri puta osvojio je trofej Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider