Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četiri susreta, dva boda

Blamaža Real Madrida kod posljednje momčadi Primere: Zidane i dalje bez pobjede u gostima

Nogometaši Real Madrida nastavili su sa slabijim rezultatima u završnici sezone u kojoj su ostali bez ijednog trofeja.

Ljutiti Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid izgubio je na gostovanju kod Rayo Vallecana s minimalnih 1:0 u sklopu 35. kola španjolske Primere. Rayo je minimalnom pobjedom pobjegao s dna prvenstvene ljestvice, no ostanak u Primeri i dalje je vrlo teško ostvariv cilj u posljednja tri kola. 

Strijelac jedino gola bio je bio Adri Embarba u 23. minuti iz penala. Luka Modrić je za Real igrao do 74. minute, kada ga je na travnjaku zamijenio Isco.

Realu je ovo četvrta utakmica zaredom u kojoj nije upisao pobjedu. Rayo je s pobjedom pobjegao sa začelja tablice i prepustio ga Huesci. 

Nogometaši Girone ostvarili su vrijednu pobjedu u 35. kolu, svladavši pred svojim navijačima Sevillu sa 1:0, te tako tri kola prije kraja pobjegli iz zone ispadanja. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Portu u 62. minuti. Hrvatski reprezentativac Marko Rog ostao je na klupi Seville koja je kraj utakmice dočekala bez nervoznog Banege koji je isključen u petoj minuti sučeve nadoknade.

Igrači Eibara slavili su sa 1:0 na gostovanju kod Valencije, a pobjednički pogodak postigao je Charles u trećoj minuti sučeve nadoknade. Eibar je tako postao tek druga momčad koja je ove sezone u La Ligi uspjela svladati Valenciju na Mestalli. Prva je to napravila Girona u studenom prošle godine.

Dan ranije nogometaši Barcelone osvojili su naslov prvaka Španjolske pobijedivši na Nou Campu Levante s 1:0. Barca je svoj 26. naslov i osmi u zadnjih 11 sezona osigurala tri kola prije kraja jer imaju devet bodova više od Atletica i bolji međusobni skor.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider