Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZVUČI ZASTRUŠUJUĆE

Real je postao prvak Europe, a 12 sati kasnije potpuno besplatno doveo najboljeg igrača svijeta!

U današnje vrijeme, kad se i prosječni igrači plaćaju na desetke milijuna eura, Real Madrid doveo je Kyliana Mbappea potpuno besplatno.

Šal s likom Mbappea pored šala s likom Modrića (Foto: Afp)

Fabrizio Romano se javio i napisao jedan od svojih najvećih i najvažnijih "Here we go" upisa dosad. Kylian Mbappe dogovorio je sve detalje ugovora s Real Madridom i potpisao ugovor koji će uskoro biti i javno obznanjen.

Prema njegovim informacijama, Mbappe je samo službeno potvrdio odluku koju je donio već u veljači. Zapravo, svi su znali da vjerojatno najbolji nogometaš svijeta u ovom trenutku postaje od ljeta članom Kraljevskog kluba.

Tako će najbolja momčad Europe postati još moćnija i to tako da ih po pitanju odštete taj transfer nije koštao baš ništa.

Najbolji igrač svijeta za besplatno? To može samo Real!

U vrijeme gdje se igrača poput Mbappea treba njegovom klubu platiti 150, 200 ili više milijuna eura, on u svoj novi klub stiže potpuno besplatno.

Razlog toga je naravno odluka superbogatih vlasnika PSG-a, koji su odlučili imati Kyliana u još jednoj sezoni pohoda na Ligu prvaka pa koliko god ih to u pravim novcima koštalo.

Real Madrid je savršeno iskoristio činjenicu da su najbolji i najveći klub na svijetu, netko u čije redove želi doći većina svjetskih nogometaša. I tako su novi Galacticosi složeni.

Novi Galactiosi i baza za idućih deset godina

Mbappe dolazi u društvu vjerojatnog idućeg osvajača Zlatne lopte, Viniciusa Juniora te igrača kojem bi u budućnosti pokoja trebala pripasti, Judea Bellinghama. To su tri igrača na koji će počivati temelji novih Galacticosa, igrači koji su odabrali Real i koji će u tom klubu vjerojatno provesti cijeli dio karijere u kojem imaju kvalitetu za prvi sastav Reala nastupati.

Mbappea je 25 godina, Viniciusu 23, Bellinghamu 20. A u Realu dovoljna količina ušteđenog novca da ovog ljeta ubodu još jedan ili dva blockbuster transfera.

Da, uistinu zvuči zastrušujuće podatak da su u ovakvom svijetu najboljeg igrača svijeta dobili besplatno. Ali, to je Real Madrid i sumnjamo da bi itko osim njih to bio u stanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider