Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madridski derbi bez pobjednika

Real i Atletico razveselili Barcelonu: Ronaldo i Griezmann zabili, vratari briljirali

U velikom madridskom derbiju Real i Atletico odigrali su 1:1...

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U derbiju 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u nedjelju na svom stadionu protiv Atletico Madrida odigrao 1-1. Atletico peti put zaredom u prvenstvu nije izgubio derbi na Santiago Bernabeuu.

VIDEO Real - Atletico 1:1

U dvoboju gradskih rivala poveo je Real pogotkom Cristiana Ronalda u 53. minuti, ali vrlo brzo, u 57. minuti, Antoine Griezmann je zabio za 1-1. Nakon toga obje momčadi su imali prigode za pogodak, ali je ostalo 1-1. Vratari su briljirali, Keylor Navas i posebice Jan Oblak u nekoliko navrata imali su spektakularne obrane.

Mateo Kovačić je igrao za Real do 72. minute, kada ga je zamijenio Luka Modrić, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi za pričuve Atletica.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 31. kola Levante je pred svojim navijačima pobijedio Las Palmas sa 2-1 (1-0). Za vodstvo domaćih pogodak je u 35. minuti postigao Coke. Garcia je donio izjednačenje gostima u 50. minuti, da bi u drugoj minuti sučevog vremena Campana donio sva tri boda Levanteu.

Alen Halilović je odigrao cijelu utakmicu za Las Palmas i bio je začetnik akcije iz koje je njegova momčad došla do izjednačujućeg pogotka.

U zadnjoj utakmici dana Valencia je dobila Espanyol s 1-0, a pobjednički gol zabio je Rodrigo u 7. minuti. Valencia je skočila na treće mjesto, ima bod više od Real Madrida.

Barcelona je povećala prednost nad Atleticom na 11 bodova i smiješi joj se 25. naslov prvaka Španjolske.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider