Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvo priznanje

Mandžukić zapalio internet: Svi dijele njegove golove i najbolje poteze, a jedan Škot sve je slatko nasmijao

Mandžukić je danas objavio da završava nogometnu karijeru.

Nakon što je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Mario Mandžukić službeno okončao bogatu nogometnu karijeru, internet je doslovce eksplodirao.

Svi su dijelili njegove najbolje poteze, golove, ali i priznanja koja je uspio postići u svojoj dugoj i uspješnoj karijeri.

Tako je jedan škotski navijač na svom Twitter profilu podijelio videozapis s polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada je Hrvatska slavila protiv Engleska i osigurala prolaz u finale.

Upravo je Mandžukić zabio pogodak za 2:1, a škotski navijač samo je kratko napisao.

"U ime cijele Škotske, hvala ti Mario".

 

Također, jedan od njegovih suigrača iz minhenskog Bayerna, Daniel Van Buyten, imao je zanimljivu objavu na svom Twitter profilu.

"Samo pet igrača je zabilo pogodak u finalu Svjetskog prvenstva i u finalu Lige prvaka", napisao je bivši belgijski reprezentativac pa dodao koja su sve imena u tom odabranom društvu.

 

Jedan od najpoznatijih sportskih medija ESPN posvetio je objavu na svom Twitter profilu Mandžukiću i njegovom nevjerojatnom pogotku u finalu Lige prvaka kada je škaricama pogodio mrežu Real Madrida.

 

Jedna od najboljih liga svijeta, španjolska La Liga, podijelila je videozapis na svom Twitter profilu s najboljim potezima bivšeg hrvatskog reprezentativca u dresu Atletico Madrida.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider