Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuna euforija

VIDEO Pogledajte reakciju Realove klupe na asistenciju Luke Modrića: Nastala je ludnica

Luka Modrić asistirao je za drugi gol Reala u pobjedi protiv PSG-a 3:1 u osmini finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su PSG s 3:1 u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka i tako osigurali prolaz u sljedeći krug natjecanja.

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, ponovno je odigrao sjajnu utakmicu i upisao asistenciju za drugi pogodak.

U 76. minuti susreta kapetan Vatrenih povukao je loptu sa svojih dvadeset metara, nanizao nekoliko igrača i proigrao Viniciusa, koji mu vraća loptu u blizini protivničkog šesnaesterca, a ovaj šalje loptu kroz noge i asistira Karimu Benzemi za 2:1.

U tom trenutku nastala je potpuna ludnica na tribinama, ali i na klupi "kraljevskog kluba". Svi su skočili na noge, a kako je to izgledalo možete vidjeti OVDJE.

Modrić oduševio igrom protiv PSG-a

Sjajnom predstavom protiv pariškog kluba Modrić je ponovno zaradio brojne komplimente, a posebno je oduševio navijača Reala kada je "uništio" Lionela Messija u jednom duelu i oduzeo mu loptu bez prekršaja.

Iako je najstariji igrač u redovima madridskog kluba, Modrić je protiv PSG-a pretrčao nevjerojatna 10,54 kilometra, što je najviše kod igrača Reala. Samo je Verratti pretrčao više od njega od svih na utakmici. Talijan je upisao 11,40 kilometara.

  • Modrić je asistirao za drugi pogodaka Reala u 76. minuti
  • Pretrčao je najviše od svih igrača Reala, čak 10,54 kilometra
  • Oduševio potezom protiv Lionela Messija

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider