Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otišli trener i prvi čovjek

Rasulo u klubu u Srbiji! Navijači izvrijeđali kapetana pa nasrnuli na njega: "Zaprijetili su da će mi slomiti ruke"

Filip Kljajić, vratar Novog Pazara, doživio je teške uvrede i prijetnje nakon jednog poraza.

Navijači Novog Pazara (Foto: YouTube/Screenshot)

Posljednjih dana jedan srpski prvoligaš ne prestaje puniti novinske stupce. Ne radi se o Crvenoj zvezdi ili Partizanu, već o Novom Pazaru, koji je ove sezone hit tamošnjeg prvenstva. Sjajnim igrama bio je blizu plasmana u Europu, ali onda je krenuo rezultatski pad.

No sve se potpuno urušilo nakon poraza od Kolubare, čiji dres nosi hrvatski nogometaš Ante Vukušić. Nakon minimalnog poraza na domaćem terenu najžešći navijači Novog Pazara očitali su bukvicu svojim igračima, no čini se da su u tome pretjerali.

Padale su uvrede, a kapetan i vratar Novog Pazara Filip Kljajić stao je, kako kaže, u obranu svojih suigrača:

Kopačke nogometnih zvijezda Legenda otvorila restoran i izložila kopačke nogometnih zvijezda: Jedne mu je poklonio Vatreni divider

"Poslije utakmice s Kolubarom otišli smo se pozdraviti s navijačima, a oni su nas počeli vrijeđati. Kao kapetan, stao sam iza momčadi i odgovorio da ne vidim u čemu je problem. Igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Europi, a oni su nam zamjerili jedan poraz.

No tada su se obrušili na mene. Počeli su me vrijeđati na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, otkrio je Kljajić u razgovoru za Novosti.

Otišli predsjednik i trener 

Nažalost, nije stalo na tome. Nakon tri slobodna dana klupski tajnik odlučio je organizirati pomirbeni sastanak između igrača i navijača, ali sve je pošlo po krivu:

"Pozvao me da se sastanemo s navijačima. Doživio sam maltretiranje, ali i još gore. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i prijetili da će mi lomiti ruke i vaditi oči", kazao je šokirani vratar, koji se više neće vraćati u klub"

To je razbjesnilo i prvog čovjeka Rasima Ljajića, koji se odlučio povući iz kluba, a propao je i dolazak novog trenera Feđe Dudića, stručnjaka iz BiH. On je odustao od angažmana nakon nemilih događaja, ali i odlaska prvog čovjeka kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider