Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maksimir će "gorjeti"

Nema ih više: Rasprodane sve ulaznice za utakmicu Dinamo - Chelsea!

Dinamo je objavio da više nema ulaznica za utakmicu s Chelseajem u Ligi prvaka.

Otprilike tri sata poslije početka redovne prodaje ulaznica za utakmicu Dinamo - Chelsea više nema.

Sve su razgrabljene, navijači Dinama čekali su satima u dugačkom redu kako bi uspjeli doći do ulaznice za sraz koji se igra u utorak 6. rujna s početkom u 18:45.

Maksimir će, u onom obliku u kojem je to moguće s obzirom na činjenicu da je istočna tribina zatvorena još od onog velikog zagrebačkog potresa, biti dupkom ispunjen.

gol expired Svi žele na Chelsea: Pogledajte "gusjenicu" koju su formirali navijači Dinama pred Maksimirom divider

Dinamo je u prodaju bio pustio ulaznice za Sjever gore i Sjever dolje po cijeni od 150 kuna, zatim Zapad gore (250 kuna) dok je za Zapad dolje trebalo izdvojiti 350 kuna.

Navijačima to nije bio problem, svi su željeli na spektakl koji se sprema na Maksimiru, pa je prodaja ulaznica, koja se osim na Ticket Pointu odvijala i online, potrajala tek nekoliko sati.

Iz Dinama su uz obavijest da su sve ulaznice rasprodane apelirali na svoje navijače da ne zaborave na uobičajenu proceduru:

  • Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata.
  • Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.
  • GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.
  • GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.
  • Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider