Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''zar je on zločinac?''

Rasprava o penalu za Dinamo: ''Pa je li Perić jedini koji je probao prodati nešto? Osjetio je kontakt i legao je''

Glavna tema u hrvatskom nogometu su, nažalost, opet sudačke odluke.

Dan nakon 7. kola SuperSport HNL-a opet je glavna tema ona koja ne bi smjela biti. Sudačke odluke obilježile su dramatičnu utakmicu između Osijeka i Dinama u kojoj su gosti stiglo do pobjede nakon dva kaznena udarca.

Nekima je sporan jedan, nekima drugi penal, a o tome se naširoko govorilo i u večerašnjem podcastu Utakmicu po utakmicu kojeg od 21 sat možete gledati na gol.hr-u.

''Je li Mkrtchyan odvalio Perića tim intenzitetom da je ovaj legao na travnjak? Zebec ništa nije sudio i to je logično na prvu da ništa nije sudio teško to možeš vidjeti u toj gužvi. Pozvao ga je VAR u kojem je Ivan Bebek. Glavno pitanje: je li to dovoljno za kazneni udarac?'', upitao je prisutne u studiju Mateo Pukšar.

''Kad kažeš odvalio, to zvuči kao da ga je masakrirao. Nije. Ali je zamahnuo kao sivonja i promašio loptu. Je li ga dirao i bio u kontaktu s Perićem, to je. Sad kao Perić je to prodao. Pa je li Perić jedini u povijesti koji je nešto probao prodati? Čovjek se bori za svoju momčad i sebe. Da, osjetio je da je ovaj zamahnuo, osjetio je kontakt, legao je, suci su pregledali'', rezonirao je Ivan Ljubić.

Ovo je bio tek djelić rasprava o spornim trenucima u ovom HNL kolu koje je bilo jako zanimljivo. Sve o tome pogledajte u podcastu Utakmicu po utakmicu koji ide ponedjeljkom od 21 sati na našem portalu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider