Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa još nije riješeno

Raspored rivala u borbi za titulu: I Dinamo i Osijek imaju nagazne mine, bonus Modrih zove se - Hajduk

Poslije remija u Gradskom vrtu još uvijek ništa nije riješeno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek i Dinamo remizirali su u sklopu 30. kola HNL-a, čime je razmak između pretendenata za titulu ostao isti: dva boda u korist Zagrepčana koji imaju i utakmicu manje. U borbi za naslov prvaka ništa još nije riješeno, a prvenstvo se nastavlja već ovog vikenda, kada je na redu nova runda.

Nedjelja donosi dvoboje Rijeka - Osijek i Dinamo - Hajduk i tu bi se stvari mogle ili dodatno zakomplicirati (ako Osječani pobijede, a Zagrepčanima to ne uspije) ili otići u smjeru da Modri naprave značajan iskorak prema obrani naslova (ako Osijek ostane bez punog plijena na Rujevici, a Dinamo svlada Splićane).

Do kraja i jedni i drugi imaju nekoliko utakmica na kojima bi se mogli poskliznuti. Primjerice, Osijek čekaju gostovanja kod Gorice i Lokomotive koja se grčevito bori za ostanak, dok Dinamo mora i u Koprivnicu i u Rijeku i na Poljud, kao i na megdan Gorici kolo prije kraja.

Baš taj dvoboj s Hajdukom na Poljudu, zaostala utakmica 22. kola koja se trebala igrati još tamo u veljači, Dinamov je zlatni grumen u borbi za naslov prvaka. Pravi bonus jer Osijek će tu srijedu 5. svibnja mirovati, a Dinamo što god uzme na Poljudu - bod ili sva tri - dobro će mu doći da još malo odmakne na vrhu i pokuša izbjeći da odluka o prvaku pada u posljednjih dva-tri kola.

Raspored Dinama i Osijeka do kraja HNL-a:

31. kolo
Rijeka - Osijek
Dinamo - Hajduk

32. kolo
Slaven Belupo - Dinamo
Osijek - Varaždin

22. kolo (zaostala utakmica)
Hajduk - Dinamo

33. kolo
Gorica - Osijek
Rijeka - Dinamo

34. kolo
Osijek - Šibenik
Dinamo - Varaždin

35. kolo
Gorica - Dinamo
Lokomotiva - Osijek

36. kolo
Dinamo - Šibenik
Osijek - Istra 1961

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider