Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Demokratski izbori

Raspisan natječaj za Nadzorni odbor Hajduka, možete se prijaviti i vi!

Natječaj za Nadzorni odbor Hajduka raspisan je 31. svibnja, sudjelovati će najviše članova do sada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glasači će birati pet članova Nadzornog odbora koji će u iduće četiri godine nadzirati rad Uprave. Kandidati se mogu prijaviti do 14. lipnja, a nakon toga ide period provjeravanja prijava i mogućnosti žalbe. Kandidati će biti javno objavljeni 1. srpnja.

''Možemo već sada kazati da će se kandidirati dovoljan broj redovnih članova Hajdučke zajednice koja je i osnovana kako bi, uz savjetodavnu ulogu, predlagala kandidate za izbore. Uz njih priliku za kandidaturu imaju i svi oni koji prikupe minimalno pedeset potpisa podrške članova. Naravno, jedni i drugi moraju zadovoljavati ostale uvjete natječaja'', pojasnio je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Izbori se održavaju 15. srpnja, elektronskim putem, a u pitanju je jedan krug glasanja. Članovi će se moći registrirati za glasanja mjesec dana prije izbora.

''Izbori za Nadzorni odbor su najveći događaj u radu Našeg Hajduka. To je cilj zbog kojeg prikupljamo članove i otkupljujemo dionice. Upravo kroz izbore u punom smislu riječi živimo Hajduk kao klub svojih navijača'', najavio je ovaj važan događaj predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić dodajući kako će novi Nadzorni odbor s radom započeti 1. rujna.

Svu potrebnu dokumentaciju za prijavu na izbore za Nadzorni odbor Hajduka možete pronaći ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider