Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzbuna u Barceloni

Poznato koje utakmice Rakitić sigurno propušta: 'Bit će to veliki gubitak za nas'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u 20. minuti morao napustiti igru u dvoboju Lige prvaka protiv BATE Borisova, zadobio je rupturu u mišiću lista desne potkoljenice i propustit će nedjeljni prvenstveni dvoboj s Villarrealom, objavila je Barcelona na svom internetskom portalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liječnička služba Barcelone odmah je napravila potrebne pretrage te ustanovila težinu ozljede, zbog koje je Ivan Rakitić morao napustiti travnjak u dvoboju s bjeloruskim prvakom.

Osim Barcelone, bez Rakitića je ostala i hrvatska nogometna reprezentacija za prijateljsku utakmicu s Rusijom, koja je na rasporedu 17. studenog u Rostovu na Donu.

"Magnetska rezonancija obavljena tijekom večeri pokazala je malu rupturu mišića potkoljenice, zbog koje Rakitić neće biti u kombinacijama za susret 'vatrenih' s Rusijom", objavio je Hrvatski nogometni savez na svom internetskom portalu.

"Nismo imali sreće s ozljedama ove sezone i želim ga natrag što je prije moguće. Zasigurno će propustiti utakmicu protiv Villarreala, a onda ćemo vidjeti što dalje", izjavio je razočarani Luis Enrique te nadodao:

"Nije nam prioritet pripremiti ga za određenu utakmicu, nego je najvažnije da se potpuno oporavi. Bit će to veliki gubitak za nas u više nego teškoj utakmici s Villarrealom."

Ovisno o tome kako će se Rakitić brzo oporavljati, liječnici će odlučiti kada će ga Enrique ponovno imati na raspolaganju. To je još jedna u nizu loših vijesti za trenera Barcelone, koji je zbog ozljeda ostao bez Rafinhe do kraja sezone, bez Messija na više od dva mjeseca, a prije dva tjedna u Bjelorusiji se ozlijedio i Sergi Roberto.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider