Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško mu palo

Rakitić ostao bez riječi: ''Nemam riječi kojima bih opisao taj osjećaj''

Ivan Rakitić priznao je kako je teško pronaći riječi kojima bi opisao posljednju utakmicu Andresa Inieste u dresu Barcelone.

Ivan Rakitić i Andres Iniesta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

34-godišnji Andres Iniesta u nedjelju je odigrao svoju zadnju utakmicu za Barcu. Igrao je do 80. minute, kada je zamijenjen kako bi dobio ovacije ispunjenog Camp Noua.

Rakitić je s Barcelonom osvojio sve glavne trofeje otkako se priključio momčadi 2014. godine, uključujući tri prvenstva i Ligu prvaka. I sve to igrajući uz Iniestu u sredini terena.

Bivšoj zvijezdi Seville i hrvatskom reprezentativcu teško je pao Iniestin odlazak nakon 16 godina u klubu.

''Vijest o Iniestinu odlasku znatno je utjecala na nas. Nemam riječi kojima bih opisao taj osjećaj'', izjavio je Rakitić za beIN Sports te nadodao:

''Za mene je bilo istinsko zadovoljstvo igrati s njim. Povezali smo se na terenu i izvan njega. Imam jako puno poštovanja prema njemu, njegovoj ženi i djeci.''

Očekivalo se da će Iniesta nastaviti karijeru u kineskoj Super ligi, ali postoji špekulacija i o odlasku u japanski Vissel Kobe. Španjolski veznjak također je povezivan s MLS-om, pa čak i Manchester Cityjem, ali konačna odluka još nije pala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider