Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAKON PORAZA OD LAKERSA

VIDEO Srpski trener poludio na konferenciji za medije: Vikao, udarao o stol i NBA ligu nazvao sranjem

Darko Rajaković nije uspio kontrolirati svoje emocije nakon poraza od Los Angeles Lakersa.

Darko Rajaković (Foto: Afp)

NBA liga ponudila je sinoć između ostalog sraz u Los Angelesu, u kojem su Lakersi savladali Toronto Raptorse rezultatom 132:131.

Momčad iz Kanade vodila je većinu toga vrlo efikasnog susreta, a onda su Lakersi predvođeni Anthonyjem Davisom preokrenuli te uzeli pobjedu minimalnom razlikom poena.

Srpski trener smatra da su suci pogurali Lakerse

Davis je imao puno susreta s prvom zvijezdom Raptorsa, mladim Scottiejem Barnesom te je upravo u tome problem i vjerojatni razlog poraza vidio trener Raptorsa, Srbin Darko Rajaković. On smatra da nad njegovim košarkašem nije suđen veliki broj prekršaja.

To je dovelo do poprilično burne konferencije za medije, tijekom koje je Rajaković udarao o stol te vrlo glasno iznosio svoje dojmove.

"Ovo je sramota! Sramota za suce, ali i za ligu da dopusti ovakvo što. Imali su 23 slobodna bacanja, a mi dva u posljednjoj četvrtini. Kako da ovako igramo? Cijenim što imaju zvijezde i sve to, ali i mi imamo zvijezde u timu. Kako je moguće da Scottie Barnes, koji je veliki kalibar te koji uvijek probija i pokušava doći do koša bez iznuđivanja prekršaja, dobije samo dva slobodna bacanja na cijelom susretu?" rekao je pa nastavio:

"Kako je to moguće, kako to objasniti? Ako Lakersi trebaju pobijediti, dajte im to, nećemo onda ni dolaziti. Ovo nije prvi put, a Barnes će biti all star i zaštitno lice lige. Ovo je kompletno sranje."

Nije Rajaković prvi koji je tako reagirao kad su u pitanju utakmice Lakersa. Već je bilo jako puno prigovora tijekom turnira koji je ove sezone prvi put odigran, gdje su LeBron James i ekipa otišli do kraja.

Raptorsi se trenutačno nalaze na 11. mjestu istočne konferencije, s 15 pobjeda i 22 poraza, te se nadaju ulasku u doigravanje.

Što se tiče spomenutog Barnesa, on se zaustavio na 26 poena, a 22-godišnji bek ove je sezone na prosjeku od 207 poena, 8,6 skokova i 5,7 asistencija po utakmici.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider