Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
besramno odšutio...

Neshvatljivi potez engleske zvijezde: Sterling iznudio jedan od najbizarnijih penala

Raheem Sterling pokazao je svoju besramnost u utakmici Lige prvaka kada je dozvolio da sudačkom pogreškom njegova momčad izbori kazneni udarac.

Raheem Sterling i smiješan penal (Screenshot)

Krilni napadač Manchester Cityja Raheem Sterling izborio je jedan od najbizarnijih jedanaesteraca u nogometnoj povijesti u utakmici Lige prvaka protiv Šahtara iz Donjecka. Engleski reprezentativac izborio je najstrožu kaznu jer je lupio kopačkom u travnjak i pao...

Da, točno se to dogodilo. Sterling je bio metar ispred svog čuvara, zamahnuo je lijevom nogom, no kopačka mu je zapela u travnjaku prije lopte. Sterling je pao, a ugledni sudac Viktor Kassai, koji je 2011. godine sudio finale Lige prvaka, pokazao na bijelu točku.

Cijela situacija instantno je postala predmet sprdnje na društvenim mrežama, te je čak Liverpoolova legenda Robbie Fowler komentirao taj trenutak.

"Ne mogu vjerovati da je ovo jedanaesterac", napisao je Fowler i objavio video na kojem se čuje kako se ne može suzdržati od smijanja.

Najgora stvar u cijeloj priči je Sterlingova reakcija. Umjesto da prizna sucu da je udario u travnjak i da ga suparnik nije dirao, on je odlučio prešutiti i dopustiti da Gabriel Jesus zabije s bijele točke.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider