Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
intervenirali specijalci

Policija spriječila sukob navijačkih skupina: Uhićena 22 Bad Blue Boysa

Policija je objavila saznanja o sukobu koji je uznemirio Široki Brijeg.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Policijske snage Županije zapadnohercegovačke (ŽZH) spriječile su u subotu navečer u Širokom Brijegu sukob navijačkih skupina Dinama i Širokog Brijega te su uhitili 22 huligana, pripadnika Bad Blue Boysa od kojih je 19 nakon podnesenih prijava prepraćeno do granice s Hrvatskom.

Kako su u nedjelju izvijestili iz MUP-a ŽZH-a, brzom intervencijom sinoć oko 22.10 sati spriječen je incident većih razmjera budući se na lokalitetu Brijeg okupila veća skupina nepoznatih osoba s kapuljačama na glavama.

Po policijskim navodima postojala su saznanja da se radi o navijačima GNK Dinamo, pripadnicima navijačke skupine Bad Blue Boys, koji su došli u Široki Brijeg s namjerom da izazovu fizički sukob s navijačima NK Široki Brijeg, pripadnicima navijačke skupine Škripari.

gol expired Mbappe poručio PSG-u da želi otići: Nekoliko klubova u utrci za mladom superzvijezdom divider

Na lice mjesta upućen je veći broj pripadnika policije, među kojima je bila i postrojba Specijalne policije MUP-a ŽZH koji su tamo zatekli veću skupinu mlađih muškaraca s drvenim letvama i kamenjem u rukama. Policija im je izdala zapovijed da odbace predmete nakon čega je dio navijača pobjegao u obližnju šumu.

Policija je privela 22 osobe, od kojih 19 državljana Republike Hrvatske i tri BiH.

Uručeni su im prekršajni nalozi zbog remećenja javnog reda i mira. Izrečena im je kazna od 200 eura koje su odmah i platili, nakon čega su državljani Republike Hrvatske u pratnji policije prepraćeni do graničnog prijelaza s RH u mjestu Gorica, dok su bosanskohercegovački državljani pušteni na slobodu. Policija nastavlja poduzimati mjere s ciljem identificiranja i sankcioniranja ostalih počinitelja ovoga izgreda.

 

gol expired Brutalan start nogometašice prvaka Europe: Poslala protivnicu u bolnicu, ovo je za zatvor divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider