Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šeik želi novog

PSG-ov zaokret u poslovanju: Nisu zadovoljni odlaskom Tuchela i što Mbappe odlazi pa dovode bivšeg čudotvorca Juvea

PSG bi se mogao zahvaliti Leonardu i zaposliti novog sportskog direktora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlasnici francuskog nogometnog velikana PSG-a stupili su u kontak s direktorom Tottenhama Fabiom Paraticijem kao mogućom zamjenom za Leonarda, prenose francuski mediji.

Na Parku prinčeva navodno, više nisu zadovoljni Leonardovim rezultatima u klubu i traže novog sportskog direktora.

gol expired Očajna partija Ive Grbića: Messi, Mbappe i društvo zabili hrvatskoj jedinici pet golova u derbiju divider

Jedan od glavnih kandidata za njegovo mjesto je Talijan Fabio Paratici, koji je u lipnju prošle godine preselio u Tottenham nakon što je 11 godina radio u Juventusu.

Francuzi navode kako je prvi čovjek PSG-a Nasser Al Khelaifi nezadovoljan što će po svemu sudeći Kylian Mbappe ovoga ljeta napustiti klub kao slobodan igrač. Leonardu zamjera i što je otpustio Thomasa Tuchela koji je na klupi Chelsea šest mjeseci kasnije osvojio Ligu prvaka.

Paratici nije imao zapaženu nogometnu karijeru. Umirovio se 2004. u dobi od 31 godine, nakon što je u 15 godina igrao za 12 različitih klubova. Međutim, izrastao je u jednog od najboljih nogometnih operativaca.

gol expired Zidane je bio na korak od PSG-a, ali onda je spustio rampu: Sve je na čekanju zbog Reala divider

Upravo je on doveo 19-godišnjeg Paula Pogbu iz Manchester Uniteda u Juventus kao slobodnog igrača i prodao ga natrag Unitedu za 100 milijuna eura. U Juve je besplatno iz PSG-a doveo i Kingsleyja Comana, a potom ga prodao Bayernu.

"Nazvao bih ga nevjerojatnim radnikom. Zaista ne znam kada spava, jer radi 24 sata dnevno, a to nije izreka," kazao je za Guardian Javier Ribalta, izvršni direktor Parme, koji je zajedno s Paraticijem radio u Juventusu od 2012. do 2017.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider