Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuska kombinacija

PSG skovao plan za napad na Ligu prvaka: Ključeve kluba dat će u ruke slavnom tandemu

PSG već godinama pokušava osvojiti Ligu prvaka. Najbliže je došao prošle sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osvajanje Lige prvaka jedino je što može spasiti Mauricija Pochettina i ostaviti ga na klupi PSG-a. Bolje reći, moglo bi mu tek dati nadu u zadržavanje posla, jer Argentinac je potrošio brojne kredite i francuski mediji već neko vrijeme pišu o intenzivnoj potrazi klupskih čelnika za njegovim nasljednikom.

Glavni favorit predsjednika Nassera Al-Khelaifija i katarskih financijera je Zinedine Zidane, a prema posljednjim informacijama htjeli bi angažirati i Arsenea Wengera.

Foot Mercato piše da je ugrožena pozicija sportskog direktora Leonarda koji ima napet odnos s vlasnicima PSG-a.

Njihovo nezadovoljstvo umnogome je generirano nedostatnim napretkom u uvjeravanju Kyliana Mbappe da ostane u klubu, stoga bi htjeli što prije dovesti Wengera koji trenutno obnaša dužnost FIFA-inog šefa za globalni nogometni razvoj.

Nadaju se na Parku prinčeva da bi taj tandem francuskih velikana mogao prije svega nagovoriti Mbappea na potpis novog ugovora, a zatim i oko njega izgraditi momčad koja bi bila sposobna za najveće stvari. 

Novi naslov u Ligue 1 već je praktički osiguran i u tom smislu poraz od Nantesa proteklog vikenda ne predstavlja neki veliki udarac, ali Liga prvaka ostaje ultimativni cilj.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider