Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Boli glava

PSG ne gubi vrijeme, već traže zamjenu za Mbappea: Tri imena su posebno podcrtana

Ako Real pošalje zadovoljavajuću ponudu za Mbappea, Parižani žele imati spremnu zamjenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je već počeo tražiti zamjenu za Kyliana Mbappea koji bi mogao preseliti u redove madridskog Reala, tvrdi francuski L'Équipe.

Prije nekoliko dana pariški klub je odbio prvu ponudu kraljevskog kluba u visini od 160 milijuna eura, što je potvrdio i sportski direktor Leonardo, a sada se očekuje nova ponuda koja bi trebala iznositi nevjerojatnih 200 milijuna eura.

Ako se to dogodi, Parižani bi prihvatili ponudu i pustili svog napadača u redove španjolske momčadi. Tako bi Mbappe postao drugi najskuplji nogometaš svih vremena, dok bi na prvom mjestu i dalje ostao Neymar koji je za 222 milijuna eura prešao iz Barcelone u Pariz.

Prva meta pariškog kluba je norveški napadač Erling Haaland koji bi za 100 milijuna eura mogao stići na Park prinčeva. Iako je Mino Raiola tvrd pregovarač, talijanski agent je u vrlo dobrim odnosima s čelnicima PSG-a.

gol expired Dalić ga nije zvao u reprezentaciju, ali sada bi se sve moglo promijeniti: Brekalo na korak od velikog transfera! divider

Već su poslovali ovog ljeta, njegov zastupnik Gianluigi Donnarumma preselio je iz Milana u Pariz kao slobodan igrač i najbolji igrač Europskog prvenstva 2020.

Osim toga, na popisu su još dva sjajna napadača, Harry Kane i Robert Lewandowski.

Od ostalih igrača, još se spominju Paul Pogba kojem ugovor s Manchester Unitedom istječe u lipnju sljedeće godine i Eduardo Camavinga koji bi, neovisno o Mbappeu, uskoro mogao potpisati ugovor za PSG.

Iako se ne radi o napadačima, oni bi mogli zaoštriti, ionako snažnu, konkurenciju u redovima pariške momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider